Csak egy ...

Hinni kell! Mindegy, hogy miben, hiszen gyarló emberek vagyunk, az igazságot úgysem látjuk. Higgyünk a jóban, a szépségben, s talán minden jóvá és széppé válik, ha őszinte szívvel hiszünk benne.

Friss topikok

  • puszterka: igen, legyen szünet. :) (2010.10.26. 15:50) brrrr
  • puszterka: csak hogy ne mondhasd, hogy senki semmit. VALAMI. :) (2010.07.28. 21:01) Változás:D
  • ironcat92: maaajjjddd.... (2010.07.18. 13:38) Még 13...
  • puszterka: gyógyulj!!! (2010.07.05. 18:17) Remekül kezdődött....
  • Firecat: Roooootoooo dááááászteeeeeer XD bizz bizz és igen is finom volt a süni!!!!! van kifogás???? ne is ... (2010.06.24. 21:08) :D

effects

2011.10.16. 22:15 ironcat92

Annyi minden történt mostanában, de igazából én csak a számomra leglényegesebbet osztom meg veletek Drága Olvasóim! Voltam a régi sulimban nosztalgiázni egy kicsit. Akik számomra ott fontosak voltak nagyon örültek és jó érzés volt őket látni. Innen köszönök nekik mindent,mert teljesen feltöltöttek.

Hiszem hogy van sors, és hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. A boldogság nem zuhan csak úgy a karjainkba mondjuk egy rosszul működő kapcsolat után...Sokat kell még addig "tanulni", sírni, és következtetéseket levonni, míg igazán kiérdemeljük ezt a csodát.Hogy aztán megtudjuk becsülni mindazt, ami valójában az összes embernek kijár.

Utólagos engedelemmel loptam egy gondolatot egy számomra kedves lányzótól. Sok kérdést vetett fel bennem. Meddig kell még várnom? (3 év után azért türelmetlen az ember)Mit tettem, hogy ezt érdemlem? Mit kell még megtanulnom? ennél több követleztetést hova vonjak le?

Tippeket szívesen várom!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása