Csak egy ...

Hinni kell! Mindegy, hogy miben, hiszen gyarló emberek vagyunk, az igazságot úgysem látjuk. Higgyünk a jóban, a szépségben, s talán minden jóvá és széppé válik, ha őszinte szívvel hiszünk benne.

Friss topikok

  • puszterka: igen, legyen szünet. :) (2010.10.26. 15:50) brrrr
  • puszterka: csak hogy ne mondhasd, hogy senki semmit. VALAMI. :) (2010.07.28. 21:01) Változás:D
  • ironcat92: maaajjjddd.... (2010.07.18. 13:38) Még 13...
  • puszterka: gyógyulj!!! (2010.07.05. 18:17) Remekül kezdődött....
  • Firecat: Roooootoooo dááááászteeeeeer XD bizz bizz és igen is finom volt a süni!!!!! van kifogás???? ne is ... (2010.06.24. 21:08) :D

álommanó ment, ihlet jött

2011.04.25. 01:33 ironcat92

 2011. április 25. 1:10 

Egyszerűen nem bírok aludni. Nem tudom mi van velem. Ha lecsukom a szemem különféle képek villannak fel. Nem tudtam beazonosítani őket, volt ott mindenféle. Álommanó hamar kiugrott és már automatikusan nyitottam fel a laptop tetejét, vak sötétbe nyomtam meg a bekapcs gombot. 

Azon gondolkozom, hogy az utóbbi időben mi történt velem. Kezdjük talán ott, hogy az utolsó pár nap a suliban. Ki lehet jelenteni bátran (lány létemre), hogy ez a három nap egy két órát kivéve, nem volt más mint f@szverés (igen, fiúk előnyben). Nem szokásom itt káromkodni, meg bocsánat is érte, de nincs jobb szó erre. MErt mikor a 6 órából van 2 ami értelmes, vagy még annyi sem akkor arra már nem lehet mást mondani.

Viszont ami jó volt mostanában, hogy tök jókat dumáltam pl általános iskolai osztálytársammal, vagy egy ismerős volt barátjával... Ő is blogol, és kirakta közösségi oldalra a címét. Mióta megtaláltam rendszeresen olvasom. Jólesett vele beszélgetni, mert így talán találtam még egy beszélgetőpartnert. (Mondhatni a megszokottak mellé jött egy kis vérfrissítés :P) Általános iskolai barátnőmmel megbeszéltük, hogy ha lemegy az írásbeli, akkor valamikor találkozunk, és beszélgetünk egy nagyot. Nem is ártana, mert hiányzik, és vissza kellene építeni azt, ami 4 éve abbamaradt. 

Aztán jó hír a végére: idén is megyek Olaszországba, csak az nem biztos, hogy mennyi időre. Vagy egy, vagy két hónapra. Valahogy sajnálom unokatesóm, hogy nem tud jönni, de emellett meg örülök, hogy én mehetek több időre is. Remélem május végére azért tisztázódik minden.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása