Csak egy ...

Hinni kell! Mindegy, hogy miben, hiszen gyarló emberek vagyunk, az igazságot úgysem látjuk. Higgyünk a jóban, a szépségben, s talán minden jóvá és széppé válik, ha őszinte szívvel hiszünk benne.

Friss topikok

  • puszterka: igen, legyen szünet. :) (2010.10.26. 15:50) brrrr
  • puszterka: csak hogy ne mondhasd, hogy senki semmit. VALAMI. :) (2010.07.28. 21:01) Változás:D
  • ironcat92: maaajjjddd.... (2010.07.18. 13:38) Még 13...
  • puszterka: gyógyulj!!! (2010.07.05. 18:17) Remekül kezdődött....
  • Firecat: Roooootoooo dááááászteeeeeer XD bizz bizz és igen is finom volt a süni!!!!! van kifogás???? ne is ... (2010.06.24. 21:08) :D

ma

2010.06.19. 21:34 ironcat92

Tanulnom kellene. Ehelyett itt szól a zene a gépen én meg nagy erőkkel pötyögök. Sok olyan dolog előjött tegnap, amivel kapcsolatba mereven ragaszkodom az elveimhez. Senki sem tud róla lebeszélni, vagy meggyőzni arról, hogy nekem meg kell azt lépnem. Nem fogom, mert úgy érzem adtam a dolgoknak anno esélyt, de akkor nem élt vele senki. Ez van. Mai horoszkópom nagyon jó: „Egy rövid kirándulás a környéken nagyon kellemes lehet, különösen, ha elviszi magával néhány közeli barátját. Új szerelmi kapcsolat kezd kibontakozni életében és ez nagyon boldoggá teszi.” Ennél soha jobbat azt hiszem.

Elemezzük:

  1. Séta: Kedves Ismerős készülj, mert nincs kifogás. Jössz velem Kőhalmira. Kész punktum!!

  2. Szerelmi kapcsolat: majd meglátjuk. Kíváncsian várom, és nyitva van a szemem.

Tegnap anyával megint kapcsolatokról beszélgettünk. Meglepődtem mikor mesélte, hogy van olyan, – szerintem elmebeteg – aki helyesli, hogy a gyereke 2 havonta váltogatja a kapcsolatait. Megbeszéltük, hogy ha ezt én csináltam volna, akkor rövid időn belül kaptam volna olyan anyait, hogy az 5.-ről repülök. Hál’ isten ilyet én nem csinálok. Eszem ágába nem lenne. Imádom, hogy anyával mindenről el lehet beszélgetni. Meg is zavarodnék, azt hiszem, ha nem így lenne. Nekem kell az, hogy délutánonként egy kávé mellett, vagy főzés közbe kidumáljuk magunkat. Vannak köztünk is összezörrenések, de melyik az a szülő –gyerek kombó, ahol minden tökéletes és konfliktus mentes. Úgy érzem, hogy az esetleges vitákból mindketten tanulunk. SZERETEM 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puszterka 2010.06.19. 22:25:39

Hallgasd meg. Szerintem annak ordítanád az arcába, aki "annó kapott esélyt"
www.youtube.com/watch?v=tX8L15Xkyo4
süti beállítások módosítása