Csak egy ...

Hinni kell! Mindegy, hogy miben, hiszen gyarló emberek vagyunk, az igazságot úgysem látjuk. Higgyünk a jóban, a szépségben, s talán minden jóvá és széppé válik, ha őszinte szívvel hiszünk benne.

Friss topikok

  • puszterka: igen, legyen szünet. :) (2010.10.26. 15:50) brrrr
  • puszterka: csak hogy ne mondhasd, hogy senki semmit. VALAMI. :) (2010.07.28. 21:01) Változás:D
  • ironcat92: maaajjjddd.... (2010.07.18. 13:38) Még 13...
  • puszterka: gyógyulj!!! (2010.07.05. 18:17) Remekül kezdődött....
  • Firecat: Roooootoooo dááááászteeeeeer XD bizz bizz és igen is finom volt a süni!!!!! van kifogás???? ne is ... (2010.06.24. 21:08) :D

idegesen

2010.05.08. 22:37 ironcat92

Először is bocsánat mindenkitől mert már nagyon régen írtam. Időm sem volt nagyon meg most aktualitásom sem. Minden olyan hétköznapi, megszokott szürke. Semmi extrém nem történt velem. Ami most új és aggodalomra ad okot hogy papámat műteni fogják. Nem mai csirke szegénykém és joggal féltjük. Mamim most egyedül van otthon. Úgy volt megbeszélve, hogy ha kell akkor megyek hozzá, de mivel a fiáéknál lesz így most én nem kellek.

Eddig a szülőfalum egy teljesen nyugodt kis falu volt. Nagyon nem történt semmi csak a megszokott pletykákat hallottuk(ki kivel? mikor miért?). Szóval egy teljesen átlagos falucska mondhatni jó közbiztonsággal. Mert itt polgárőrség működik és járőröznek rendesen. Főleg a kertipartyzó lakosságot nyomják fel legszívesebben mert túl hangosak(ezek mi voltunk:D). Aztán családommal idestova lassan 5 hónapja beköltöztünk ide a közeli városba. Ma pedig arról kapom a hírt hogy többek között a nagyszüleimhez, keresztszüleimhez és a volt szomszédomékhoz is betörtek. Mi történik itt?? Miért van az h idősekhez mennek be? Mi a jó abban hogy mindent átforgatnak, de mégsem visznek el semmit. Kesztyűben dolgoznak hogy el se lehessen őket kapni. Profik. De kérdem én: HOL VANNAK AZOK A FENEHÍRES POLGÁRŐRÖK? Most véletlenül nem jártak arra? Undormány ami itt van. A városi rendőrségen azt mondták a szomszédéknak hogy 55 ilyesfajta betörés történt mostanába a környéken.Hihetetlen... És így érezzük magunkat biztonságban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

japanbirs 2010.05.12. 11:58:48

Mi van a papáddal, miért műtik? Kicsi Wall-e, keres témát magadnak, mindíg van miről írni.. Látod, Czunci megint kitalált valamit....

ironcat92 2010.05.12. 17:58:22

Papimnak a térdét műtik. Elcsúszott a térdprotézise és kicserélték. Már jobban van:)
süti beállítások módosítása